logo

Seleccioneu localitat

Canviar de localitat
55€
 
45€
 
Caducada

Deixa a punt la teva llar de foc abans que arribi el fred

Servei a domicili
Es millor netejar ara la llar de foc. No esperis a que arribi el fred. Ens desplacem al teu domicili, som ràpids, nets i econòmics.
 
45€
 
Valor
55€
Dte.
18%
Estalvi
10€
Caducada
Ho sentim t'has perdut aquesta promoció!
En tenim més de semblants.
No et perdis la pròxima promoció!

Comparteix aquesta oferta

Descripció

Quan fa que no neteges la sortida de fums de la teva llar de foc?

Sabies que netejant la xemeneia ...

   Evitaràs incendis:

L'acció de escurar i treure els vitrificats evita l'acumulació de dipòsits que puguin inflamar-se a la xemeneia i propagar el foc a tot l'habitatge.

    Evitaràs les intoxicacions:

En un conducte massa brut o obstruït, els gasos de combustió no poden evacuar-se correctament, i suposen un perill per a la salut.

Aquest gas incolor i inodor, que resulta d'un procés de combustió incomplet, pot esdevenir un perill, si no mantenim les nostres instal·lacions en bones condicions de neteja.

    Estalviaràs llenya:

Un conducte brut perjudica el bon funcionament d'una instal·lació i disminueix la seva vida útil. En una llar de foc bruta, la pèrdua de rendiment és del 7% al 8% per cada mil·límetre de dipòsit (sutges, sulfats, vitrificats, ...).

    Preservaràs el medi ambient:

Les concentracions importants de sutge en un conducte o una llar de foc, a més de perjudicar el seu bon funcionament, afavoreixen el risc de contaminació de l'atmosfera. Una instal·lació, adequadament mantinguda, contribuirà a millorar la qualitat de l'aire que respirem.

  ¿CADA QUANT TEMPS S'HA DE NETEJAR?

  U
na xemeneia que s’utilitzi habitualment, cal netejar-la cada any. Depèn també de la qualitat de la fusta, per exemple la fusta de pi embruta més que no pas fustes més adequades com el roure o l’alzina.

Inclou

1 Neteja complerta del conducte de fums de la xemeneia

Amb raspalls i aspiradors professionals que desincrusten el setge i netegen tots els racons. Funciona amb una sèrie de tubs que permeten salvar tots els angles dels conductes i que van recollint tot el sutge que baixa en forma de pols, evitant que s’embruti res.

Desplaçament inclòs

Condicions

-Pots comprar tants cupons com vulguis

 -Tens 3 mesos per gastar el teu cupó

 -Reserva per concertar dia i hora al telèfon 651 833 988

 -En cas d'anul.lació de la cita, avisar amb 24h d'antelació

-Recorda presentar el teu Cupó el dia del servei, directament des del mòbil o bé imprès

Caducada

Opinions dels clients

Encara no hi ha opinions

Serveis Limdes

Escuraxemeneies i neteja d'estufes de biomassa, calderes, instal·lació d'inserts, serveis SAT de l'empresa FIRECO, FUOCO VIU, Salgueda, Escapolir