logo

Seleccioneu localitat

Canviar de localitat
150€
 
29€
 
Caducada

Curs Online -Seguretat en el maneig de carretons elevadors

Amb certificat acreditatiu. 100% online
Destinat als treballadors que hagin de manipular Carretons elevadors frontals, retràctils, transpalets, etc., ja sigui en sector indústria, construcció, alimentació, logística, etc ..
 
29€
 
Valor
150€
Dte.
81%
Estalvi
121€
Caducada
Ho sentim t'has perdut aquesta promoció!
En tenim més de semblants.
No et perdis la pròxima promoció!

Comparteix aquesta oferta

Descripció

El curs es centra en el compliment de la normativa vigent en prevenció de riscos laborals, tant el que s'indica en els articles 18 i 19 de la LPRL 31/95, com en el REAL DECRET 1215/1997, que al punt 1 de l' apartat 2 corresponent a l'Annex II, exposa que "la conducció d'equips de treball AUTOMOTORS ESTARA RESERVADA a TREBALLADORS QUE HAGIN REBUT UNA FORMACIÓ ESPECIFICA PER a LA CONDUCCIÓ SEGURA D' AQUESTS EQUIPS DE TREBALL". 

L'objectiu general del Curs, és formar els treballadors que hagin de manipular Carretons elevadors frontals, retràctils, transpalets, etc ... perquè els puguin utilitzar i manejar amb les adequades condicions de seguretat, així com adquirir els coneixements bàsics i necessaris per a la qualificació dels operadors de Carretons Elevadors.

Objectius específics

1. Potenciar la seguretat en l'ús d'aquests equips de treball en les seves diferents variants: Persones, màquines, càrregues, instal·lacions.

2. Instaurar la cultura preventiva i els comportaments segurs.

3. Conèixer i comprendre els equips de treball, la seva correcta utilització, els seus elements de seguretat i els riscos.

4. Obtenir professionals implicats i amb l'adequada actitud per al desenvolupament del seu treball amb aquest tipus d'equips de treball.

DESTINATARIS: Aquesta formació està orientada per a tot el personal que operi amb les Carretons Elevadors en el seu lloc de treball, ja sigui en sector indústria, construcció, alimentació, logística, etc ..

Inclou

CURS 100% ONLINE

CERTIFICAT ACREDITATIU

DURADA : 20 hores

IDIOMA DEL CURS: Castellà

Consulta el temari:   click aquí

Condicions

-El curs es realitza totalment online, al teu ritme i còmodament des de casa o des de qualsevol dispositiu portàtil

-Al formalitzar la compra , envia el teu codi de cupó a info@ilabora.com, rebràs un mail amb una adreça i contrasenya per accedir al teu curs

- Tens 2 mesos desde la data de compra per iniciar el teu curs

Quants cupons puc comprar?

Per a ús propi: 1 per persona
Per regalar: tots els que vulguis!
 
Caducada

Opinions dels clients

Encara no hi ha opinions

iLabora

Empresa de formació e-learning i formació presencial.