logo

Seleccioneu localitat

Canviar de localitat

Factoriadengeni

Assessoria Multimèdia
Assessoria Multimèdia especialitzada en Disseny Web, Publicitat, Hosting, Fotografia, Vídeo i Disseny Gràfic.

Comparteix

Nom
Factoriadengeni
Direcció
Carretera de Ribes, 52
Hostalets de Balenyà - Barcelona
Telèfon
938898333
Web
https://www.factoriadengeni.com
Email
Horari
de 9 a 14 i de 17 a 20
Xarxes Socials
Factoriadengeni és un projecte que va néixer l'any 2012 com una iniciativa multi-servei amb un objectiu molt clar, oferir la possibilitat i els mitjans per aconseguir per a les petites i mitjanes empreses el creixement i adaptar-les a la situació actual i a les necessitats d'imatge i presència a internet amb el posicionament i consolidació de la seva marca.
Som professionals especialitzats en el món audiovisual, la programació web, la fotografia, el disseny gràfic i el social media i que com a objectiu principal ens vam marcar la fita d'oferir un servei de qualitat tant per a particulars com a empreses i adaptant-nos a les necessitats específiques de cada client. Per nosaltres és important saber les necessitats del client i possibilitats i adaptar-nos a les mateixes.
La nostra polivalència ens permet oferir servei a empreses i particulars construint un producte adaptat a les necessitats de cada client, per tal d’aportar el valor afegit que el diferenciï de la competència.
Sessió fotogràfica i book
Si ser model o l'actuació sempre t'han cridat l'atenció, i per fi t'has decidit a provar sort al món de l'espectacle, ha arribat el moment de començar a fer els passos necessaris per convertir-te en tot un professional. El primer d'ells? Tenir el teu propi book per enviar als càstings. Potser ets una persona a qui li agradaria tenir el seu propi book d'imatges personals. Aprofita aquesta oportunitat!
39.95€ 80%
¡Promo caducada!