logo

Seleccioneu localitat

Canviar de localitat

Com puc assabentar-me de les ofertes?

Et recomanem que et subscriguis al nostre butlletí per assabentar-te de totes les ofertes d'interès a la teva comarca. També ens trobaràs a Facebook. Segueix-nos, hi ha promos que tenen poc temps de durada, no te les perdis!

 

Què faig per adquirir una promo? 

Per poder comprar mitjançant la nostra web tan sols cal que estiguis registra’t a www.lapromo.cat

1. Accedeix al pla del dia que t’interessi i fes clic a “Comprar”.

2. Escull el número de tiquets que desitgis comprar.

3. Accedeix al teu compte amb la teva adreça de correu electrònic i la contrasenya.

4. Escull la forma de pagament i introdueix  les dades necessàries.

5. Gaudeix de la teva compra!

 

Què vol dir que "S'ha arribat al mínim de compradors per assegurar la promoció?

Algunes ofertes requereixen un mínim d'unitats venudes. Quan s'arriba al número mínim requerit, la venda es confirma i els cupons comprats es poden gaudir. En el cas que no s'arribi al mínim requerit d'unitats venudes, es procedirà a fer-te l'abonament del cupó que hagis comprat.

 

Que faig si perdo el cupó?

Tranquil, des de la secció “Accedir”, pots entrar al teu compte i tornar-te a descarregar el cupó

 

Com els puc utilitzar?

És molt senzill, després de realitzar el pagament o descarregar el cupó, rebràs un correu electrònic amb el tiquet juntament amb les teves dades, en format Pdf. Ara ja pots imprimir el cupó de la teva oferta i decidir el dia que vols gaudir-ho i portar-ho a l’establiment. Llegeix bé les condicions d’ús de l’oferta, on t’indicarà si cal que facis reserva prèvia o no, la data de caducitat i les dades de contacte de l’establiment.

Recorda que pots gaudir dels teus cupons als locals o comerços que desitgis, però sempre dins del període de caducitat que indiqui el cupó.

 

Necessito utilitzar el meu cupó el mateix dia que el compro?

No. La majoria dels cupons vénen amb una data d'expiració, la qual està detallada en la descripció de l'oferta. Però recorda que un cop passada aquesta data, el cupó es considerarà caducat.

 

I si em caduca el cupó?

En aquest cas, perdràs l’opció de gaudir de la teva oferta i de l’import que vas pagar.

 

Es poden retornar els cupons?

No. Tens un període ampli de validesa i pots gaudir-ho o regalar-ho a qui tu vulguis.

Només en casos de rebre productes defectuosos es retornen els diners o es substitueix el producte. Veure l’apartat e. dels Termes generals d’ús.

 

Es poden regalar els cupons de LaPromo?

Sí! Només cal que durant el procés de compra del cupó cliquis: “Regala-ho a un amic”.

 

Com faig el pagament?

Pots comprar amb la targeta Visa, Visa Electron o Master Card. També hi ha l’opció de pagar amb PayPal.

 

Són segures les transaccions on-line?

Són totalment segures. Les teves dades bancàries es transmeten directament a les plataformes de cobrament dels bancs, sense que LaPromo ni tercers accedeixin en cap moment a aquesta informació.

 

Totes les compres requereixen el pagament electrònic?

No. Hi ha 3 modalitats de compra: Les ofertes en que apareix el botó "Comprar" són ofertes que cal pagar a la web per descarregar el cupó. Les ofertes en què apareix el botó "Confirmar", són ofertes on descarregues el cupó gratis, el presentes a l’establiment i pagues allà. Finalment hi ha un tipus d'oferta que no té botó, en aquest cas no cal descarregar cupó, us presenteu a l'establiment seguint les indicacions que apareixen en les condicions de l’oferta.

 

Com puc recomanar-ho a un amic?

Només has d’estar registra’t a LaPromo i fer clic a “Convida a un amic”. Una vegada dins de la web, has d’introduir el nom i l’e-mail del teu amic o li pots enviar el link i rebrà un e-mail de la teva part. El teu amic haurà de donar-se d’alta a través d’aquest link.

 

Com promocionar el meu negoci?

Contacta mitjançant la nostra web a l’apartat “Anuncia el teu negoci” situat a la part de baix. Envia’ns totes les dades necessàries sobre el negoci, els productes, els serveis, ubicació... El nostre equip analitzarà, dissenyarà i programarà la millor campanya per donar-te a conèixer i el nostre Departament Comercial es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.