logo

Seleccioneu localitat

Canviar de localitat
20€
 
18€
 
Caducada

Promoció Abonaments 2n Festival Gollut de Ribes de Freser

El Festival Gollut : un certamen de cine compromès i fotoperiodisme de temàtica social que s’especialitza en la denúncia de les vulneracions dels drets humans i sensibilització per les causes socials.
 
18€
 
Valor
20€
Dte.
10%
Estalvi
2€
Caducada
Ho sentim t'has perdut aquesta promoció!
En tenim més de semblants.
No et perdis la pròxima promoció!

Comparteix aquesta oferta

Descripció

 

Més de 190 films i reportatges de fotoperiodisme han superat totes les expectatives de participació en l’edició d’enguany. 4 seccions que impacten per les seves temàtiques:  documental, curt documental, curt de ficció i reportatge de fotoperiodisme.

Qualsevol de les pel·lícules seleccionades és difícil que no remoguin als espectadors del festival, perquè entre els temes i arguments de l’edició d’enguany es troben: l’auto-superació personal, els drets laborals, la igualtat de gènere, la corrupció política, el dret a l’habitatge digne, la discriminació ètnica i cultural de comunitats de persones en perill d’extinció, el teatre al carrer com a expressió humana, el despoblament de zones rurals, la preservació del medi natural, el dret a la salut dels drogodependents… entre d’altres.

Fins a 37 treballs seleccionats. 8 documentals, 15 curts de ficció, 9 curts documentals i 6 reportatges de fotoperiodisme que remouran la consciència i donaran un punt de vista diferent en la manera que percebem la realitat del món en que vivim actualment.

El Festival obrirà amb dos films punyents:

‘Les Costures de la Pell’ és un documental sobre els abusos de les grans multinacionals del tèxtil mundial. ‘Les Nostres Energies’ vol fer una denúncia de l’actual sistema energètic a Catalunya.

‘La sonrisa verdadera’, ‘Ainu, caminos a la memoria’, ‘Las mujeres de la mar’, ‘Son duros los días sin nada’, ‘ Tàrrega el món paral·lel’, ‘Espés’, ‘Una hora, un paso’, ‘Minerita’, ‘Verdad & consecuencia’, ‘Democracia’, ‘9:30’…

 

Les sessions de documentals seran els dies 1 i 2 pel matí de 10 a 13:30, i les sessions de curtmetratges, per les tardes de 15:30 a 19:00


El dia 2 a les 18:20 de la tarda, es projectarà el documental “Barnils, tal com raja”, el desaparegut periodista fundador de Catalunya Ràdio que ha creat escola entre joves periodistes, acte seguit es revisarà la seva trajectòria professional, la importància de la seva obra i també des del vessant més personal amb membres de la seva família.La vetllada de fotoperiodisme
El divendres 1 a les 10 de la nit, el Festival Gollut dedicarà la seva nit a la fotografia. Es projectaran els reportatges seleccionats del concurs i comptarem amb la veu narradora de l’Albert Requena, corresponsal de Catalunya Ràdio a Girona. La sessió inclourà la projecció de reportatges de fotografies digitals fora de concurs. Activitat molt indicada per amants de la màgia que transmeten les imatges fixes.

Les escenes filmades del Taller Gollut Kids

Més informació a www.festivalgollut.com

 

Inclou

L'entrada inclou l'accés a totes les sessions del festival.

Condicions

Cal bescanviar el comprovant de compra a la taquilla del Cinema Catalunya.

Per a ús propi:  màxim 1 per persona.

Pots regalar tots els cupons que vulguis.

L'organització no retornarà els diners de la compra en cap cas.

 

Caducada

Opinions dels clients

Encara no hi ha opinions

Amics del Cinema de la Vall de Ribes

El 4 de setembre de l’any 2003 es va constituir l’Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes per recolzar des de la societat civil les activitats que es realitzen en el Cinema Catalunya. L’Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes és membre actiu de la Federació Catalana de Cineclubs. Des de la seva creació l’associació ha realitzat activitats de projecció periòdiques amb més de cinquanta títols.